Magyar Falu Program

 

Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében bruttó 18.578.175,-Ft vissza nem térítend? támogatást nyert "Út, híd, járda építésére/felújítására".

A projekt címe: Utak burkoltafelújítása Nádasdladányban

A pályázat kódszáma: MFP-UHJ/2023

A pályázat keretében a Rózsa és a Virág utca aszfaltozása valósult meg.

 

Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében bruttó 4.972.170,-Ft vissza nem térítendÅ‘ támogatást nyert "TemetÅ‘i infrastruktúra fejlesztésre".

A projekt címe: A nádasdladányi református temetÅ‘ fejlesztései

A pályázat kódszáma: MFP-FVT/2020

 A pályázat keretében megvalósult a református temetÅ‘ben a járda kivitelezése. A fejlesztés eredményeként 2 napelemes kandeláber, padok és egy rácsos hulladékgyűjtÅ‘ került kihelyezésre.  

 

 

Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében bruttó 4.780.587,-Ft vissza nem térítendÅ‘ támogatást nyert "Kistelepülések járda építésének, felújításának anyagtámogatására".

A pályázat címe: Járdafelújítás Nádasdladányban

A pályázat kódszáma: MFP-BJA/2019.

A pályázat keretében nyert anyagköltség támogatással az Önkormányzat elkészítette a járdát a FÅ‘ út mentén összesen 727 m hosszan. 

 

  MFP-OKE/2020 kódszámú

„Önkormányzati kerékpárút építése”

című alprogram pályázatának rövid összefoglalója

 

Kedvezményezett neve: Nádasdladány Község Önkormányzata

Projekt címe: Nádasdladány kerékpárút hálózatának bÅ‘vítése

SzerzÅ‘dött támogatás összege: 49.662.029,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Nádasdladány település önkormányzata a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Önkormányzati kerékpárút építése támogatása elnevezésű alprogramban a Kastély út menti kerékpárút létesítésére nyert támogatást.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30.

 A projektazonosító száma: 3113583752

 

"Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében 1.496.000,-Ft vissza nem térítendÅ‘ támogatást nyert "FelelÅ‘s állattartás elÅ‘segítésére".

A projekt címe: FelelÅ‘s állattartás támogatása Nádasdladányban

A pályázat kódszáma: MFP-FAE/2021

A pályázat keretében macskák, kutyák ivartalanítása lehetséges, valamint ezeknek az állatoknak veszettség elleni védÅ‘oltása is kérhetÅ‘. Az ivartalanítani kívánt kutyák transzponderrel történÅ‘ megjelölése szükséges."

 

 

"Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében bruttó 4.981.114,-Ft vissza nem térítendÅ‘ támogatást nyert "Önkormányzati járdaépítés/felújítás anyagtámogatására".

A pályázat címe: Arany János utca járda felújítása

A pályázat kódszáma: MFP-BJA/2021.

A pályázat keretében nyert anyagköltség támogatással az Önkormányzat felújította a "kis" Arany János utcában a járdát mindkét oldalon."

 

 

 

Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében 1.997.163,-Ft vissza nem térítendÅ‘ támogatást nyert "Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzésre".

 

A projekt címe: Közösségszervezés új eszközökkel Nádasdladányban

A pályázat kódszáma: MFP-KEB/2021

A pályázat keretében az önkormányzat a rendezvények lebonyolításához vásárolt technikai eszközöket, illetve étkezéshez szükséges egyszer használatos, eldobhatóan szükséges.