nadladcim

Nádasdladány község honlapja

»»
teljes
honlap
»»

Nádasd-találkozó 2015!

2015-09-24 14:12:43
A 18. éve tartó hagyományos találkozó minden évben más településen kerül megrendezésre...

A rendező településen a többi „Nádasd” települések meghívott delegációi vesznek részt.

Az idén Nádasdladány volt a soros a rendezvény lebonyolításában, mi voltunk a vendéglátók. 30-40 fős delegációkat vártunk Borsodnádasdról, Mecseknádasdról, Nádasdról, és első alkalommal érkezett a találkozóra a szlovákiai Csallóköznádasdról is vendégsereg. 126 fő vendéget fogadtunk péntek délutántól vasárnap délig, különböző programokat szerveztünk nekik, hogy jó érzéssel emlékezzenek vissza Nádasdladányra.

Szerveztünk borkóstolást a Sörhegyen, kirándulást Balatonfüreden és Tihanyban, és vasárnap kastély látogatással fejeztük be a programsorozatot.

Nagyon jól érezték magukat a visszajelzések szerint, sokat beszélgettek, és tapasztalatcserére is került sor, ami hasznos lehet számunkra a továbbiakban. Jövőre Borsodnádasd lesz a rendezvény szervezője. A találkozó költségeit a Nádasd Települések Együttműködéséért Alapítvány támogatja.

Az összejövetelt már hónapokkal előre el kezdtük szervezni, és ehhez szükség volt helyi segítőkre is, akik munkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Több heti munkájukat, a rendezvényhez adott támogatásukat ez úton is köszönöm a település nevében.

A találkozóról készült képeket ide kattintva tekintheti meg >>