Megújult a református templom

 Megújult a református templom

 Nagy örömmel és hálával a szívünkben adjuk hírül, hogy – amint az már látható is egy ideje, – elkészültek a nádasdladányi református templom nyílászárói cseréjének munkálatai.

Egy sikeresen, 2021-ben elnyert pályázat lehetővé tette, hogy a templom épületének ajtói, ablakai és a toronyban lévő ablakok is megújulnak. A kivitelezés előkészítése már adott évben megkezdődhetett és 2022-ben is folytatódott. Azonban a nyílászárók helyretétele, azok legyártását követően 2023 januárjában valósult meg.

Így a templom világosabbá, s némileg kellemesebb hőmérsékletűvé vált, s nem utolsó sorban a szemünknek gyönyörködtető látványt nyújt, amikor megközelítjük azt a Kossuth utcában.

 

Hálát adunk Istennek a megvalósult munkáért, megköszönjük mindazok munkáját, akik a pályázat megírásában és beadásában, illetve annak kivitelezésében a gyülekezetünk és falunk javára és Istenünk dicsőségére szolgáltak!

 

A részben megújult templom épületében minden vasárnap 9.00 órakor kezdődik az Istentisztelet; hívunk és várunk szeretettel mindenkit!

 

„Egyet kérek az Úrtól, azért esedezem; hogy lakhassam az Ő házában életemnek minden idejében!” Zsolt. 27, 3

A templomról készült fotókat itt tekintheti meg:

1. fotó

2. fotó

3. fotó

4. fotó