nadladcim

Nádasdladány község honlapja

»»
teljes
honlap
»»

Magyar Falu Program

2022-01-05 10:21:47

 

Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében bruttó 4.972.170,-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert "Temetői infrastruktúra fejlesztésre".

A projekt címe: A nádasdladányi református temető fejlesztései

A pályázat kódszáma: MFP-FVT/2020

 A pályázat keretében megvalósult a református temetőben a járda kivitelezése. A fejlesztés eredményeként 2 napelemes kandeláber, padok és egy rácsos hulladékgyűjtő került kihelyezésre.  

 

 

Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében bruttó 4.780.587,-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert "Kistelepülések járda építésének, felújításának anyagtámogatására".

A pályázat címe: Járdafelújítás Nádasdladányban

A pályázat kódszáma: MFP-BJA/2019.

A pályázat keretében nyert anyagköltség támogatással az Önkormányzat elkészítette a járdát a Fő út mentén összesen 727 m hosszan. 

 

  MFP-OKE/2020 kódszámú

„Önkormányzati kerékpárút építése”

című alprogram pályázatának rövid összefoglalója

 

Kedvezményezett neve: Nádasdladány Község Önkormányzata

Projekt címe: Nádasdladány kerékpárút hálózatának bővítése

Szerződött támogatás összege: 49.662.029,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Nádasdladány település önkormányzata a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Önkormányzati kerékpárút építése támogatása elnevezésű alprogramban a Kastély út menti kerékpárút létesítésére nyert támogatást.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30.

 A projektazonosító száma: 3113583752

 

"Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében 1.496.000,-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert "Felelős állattartás elősegítésére".

A projekt címe: Felelős állattartás támogatása Nádasdladányban

A pályázat kódszáma: MFP-FAE/2021

A pályázat keretében macskák, kutyák ivartalanítása lehetséges, valamint ezeknek az állatoknak veszettség elleni védőoltás is kérhető. Az ivartalanítani kívánt kutyák esetén transzponderrel történő megjelölés is igényelhető."

 

 

"Nádasdladány Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében bruttó 4.981.114,-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert "Önkormányzati járdaépítés/felújítás anyagtámogatására".

A pályázat címe: Arany János utca járda felújítása

A pályázat kódszáma: MFP-BJA/2021.

A pályázat keretében nyert anyagköltség támogatással az Önkormányzat felújította a "kis" Arany János utcában a járdát mindkét oldalon."