nadladcim

Nádasdladány község honlapja

»»
teljes
honlap
»»

Megújult a református templom

2023-04-28 09:37:16

 Megújult a református templom

 Nagy örömmel és hálával a szívünkben adjuk hírül, hogy – amint az már látható is egy ideje, – elkészültek a nádasdladányi református templom nyílászárói cseréjének munkálatai.

Egy sikeresen, 2021-ben elnyert pályázat lehetÅ‘vé tette, hogy a templom épületének ajtói, ablakai és a toronyban lévÅ‘ ablakok is megújulnak. A kivitelezés elÅ‘készítése már adott évben megkezdÅ‘dhetett és 2022-ben is folytatódott. Azonban a nyílászárók helyretétele, azok legyártását követÅ‘en 2023 januárjában valósult meg.

Így a templom világosabbá, s némileg kellemesebb hÅ‘mérsékletűvé vált, s nem utolsó sorban a szemünknek gyönyörködtetÅ‘ látványt nyújt, amikor megközelítjük azt a Kossuth utcában.

 

Hálát adunk Istennek a megvalósult munkáért, megköszönjük mindazok munkáját, akik a pályázat megírásában és beadásában, illetve annak kivitelezésében a gyülekezetünk és falunk javára és Istenünk dicsÅ‘ségére szolgáltak!

 

A részben megújult templom épületében minden vasárnap 9.00 órakor kezdÅ‘dik az Istentisztelet; hívunk és várunk szeretettel mindenkit!

 

„Egyet kérek az Úrtól, azért esedezem; hogy lakhassam az Ő házában életemnek minden idejében!” Zsolt. 27, 3

A templomról készült fotókat itt tekintheti meg:

1. fotó

2. fotó

3. fotó

4. fotó